Tuinen & bloemen tuinontwerpbureau

Contact

Leuk dat je met ons aan de slag wilt gaan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Email

info@tuinenenbloemen.nl

Telefoon

+31 6 51226984

Adres

Berkenlaan 10, 3925 JG Scherpenzeel

Over Tuinen & Bloemen tuinontwerpbureau

Graag stel ik mezelf voor, ik ben Henrie Theunissen en zit al ruim 35 jaar in het groene vak. Na eerst een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij andere groen bedrijven ben ik in 1995 een eigen hoveniers bedrijf gestart. Zoals bij veel mensen het geval is vraag je je af; is dit wat ik wil blijven doen de rest van mijn loopbaan? Of ga ik iets doen wat ik écht leuk vind? Vanaf 2021 heb ik de verandering gemaakt en ben ik overgegaan naar het voortraject: ontwerpen van mooie tuinen en buiten ruimtes. 

Ik creëer een plek waar je heerlijk kunt vertoeven. Voor de één is dat een tuin vol met bloemen, voor de ander een levende tuin waar gespeeld wordt of een wellness tuin om heerlijk tot rust te komen. Mijn gedachtengang is dat één ding voor ons allemaal geldt; een gevoel van rust en ontspanning willen creëren. Dat is hetgeen wat mij zo aanspreekt aan het ontwerpen van een unieke plek, gewoon bij jou thuis.

Wat onderscheidt mij van andere tuinontwerpbureaus?

Wat mij onderscheidt in het ontwerpen van een tuin is de kunst van het vertalen van ideeën naar een uitvoerbaar tuinontwerp. Mijn visie is dat een tuin echt een tuin mag zijn. De verhoudingen tussen harde materialen zoals bestrating en groen moeten goed in elkaar overlopen en kloppen.

Ik kijk naar het totaal plaatje: kloppen de wensen en ideeën van jou als klant met het uiteindelijke tuinplan? Je bent met het gehele proces betrokken, zo maak ik een tuinplan dat perfect bij jouw wensen en ideeën aansluit. Zullen we samen aan de slag?

henrie theunissen tuinen en bloemen tuinontwerpbureau scherpenzeel

Stel je vraag hieronder

11 + 5 =