Tuinen & bloemen tuinontwerpbureau

Tuinplan en beplantingsplan in Scherpenzeel

Laat je verrassen door de fijne aanpak van Tuinen & Bloemen tuinontwerpbureau in Scherpenzeel!

Hoe werkt het?

Hier wordt jouw droomtuin werkelijkheid, dankzij de deskundigheid en de uitstekende creativiteit die wij bieden.

We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën en zorgen er samen met jou voor dat jouw tuin door middel van een op maat gemaakt tuinplan en beplantingsplan helemaal naar wens wordt ingedeeld. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een professionele aanpak en een tuin op maat, laat ons jouw droomtuin werkelijk maken! Daarnaast kun je kiezen voor het totale pakket door een 3D tuinontwerp aan te vragen. Zo krijg je écht een gevoel bij het totale plaatje.

tuinontwerp tuinen en bloemen theunissen scherpenzeel

Karakter in kaart brengen

Laten we samen de perfecte tuin creëren! Bij ons staan jouw wensen en ideeën centraal. Of het nu gaat om een klassieke, moderne of rustieke tuin – wij helpen je om het unieke karakter in kaart te brengen die jij zoekt.

tuinontwerp tuinplan scherpenzeel beplantingsplan

Tuinplan en beplantingsplan

Maak van jouw tuin een bloemenparadijs of een rustige oase! Het maakt niet uit wat jouw ideeën zijn, wij maken het waar. Wij brengen jouw wensen nauwgezet in kaart en baseren hier ook een beplantingsplan op. 

tuinontwerp tuinen en bloemen theunissen scherpenzeel

3D tuinontwerp

Om het eindresultaat voor je te visualiseren, kunnen wij een schets of een 3D presentatie maken op de computer. In dit stadium kunnen nog alle aanpassingen doorgevoerd worden.

tuinplan scherpenzeel theunissen tuinontwerp beplantingsplan
tuinplan beplantingsplan op maat

EEN TUIN DIE VOLLEDIG VOLDOET AAN UW VERWACHTINGEN

Beplantingsplan op maat

Een beplantingsplan is de sleutel tot een prachtige tuin, vol met bloemen die vlinders en bijen aantrekken en groene blikvangers die een aanvulling geven in zomer en winter. Een mooie tuin is een combinatie van soorten planten. Kleur, bladvorm, wintergroen etc. spelen een grote rol in het uiteindelijke plaatje.

De tuin hoeft niet vol gezet te worden met wintergroene planten, ook afstervende planten kunnen in de winter heel mooi en decoratief zijn.

Onze experts creëren het perfecte tuinontwerp, waarmee we samen jouw tuin tot leven brengen. En het mooie is: dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen we u dit alles aanbieden voor fijne prijzen.

Werkwijze

Leer meer over ons werkproces

1. Intake

In een intake bespreken we uw wensen en ideeën die je voor ogen hebt om jouw droomtuin te realiseren.

2. Tuinplan en beplangtingsplan opstellen

Vervolgens maken wij een tuinplan en beplantingsplan op maat. Hier is het nog mogelijk om toevoegingen of aanpassingen te maken aan het uiteindelijke tuinplan en beplantingsplan.

3. Eindresultaat in 3D of schets

Om het uiteindelijke tuinontwerp goed te visualiseren maken we een digitale schets of een 3D tuinontwerp. Een ontwerp kan vervolgens uitgebreid worden met een uitgebreid beplantingsplan, verlichting en eventueel een beregening plan.

4. Uitvoering

Het is aan jou of je het tuinplan en beplantingsplan zelf wilt uitvoeren of dit door ons wilt laten doen. Ons team van vakkundigen en specialisten staan klaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken!

tuinplan beplantingsplan scherpenzeel omgeving utrecht gelderland
tuinplan beplantingsplan tuinontwerpbureau gelderland

Zelf je tuin aanleggen door middel van ons beplantingsplan

Onze uitgebreide netwerk van partners maakt het mogelijk om elke tuin tot in detail te realiseren. Of het nu gaat om een tuinplan voor hoveniers, een plan voor particulieren of een complete realisatie – wij zijn er voor jou.

Wil je graag zelf je tuin aanleggen? Geen probleem, wij verzorgen het beplantingsplan en daarmee kun je zelf aan de slag!

3D Tuinontwerp

Het is mogelijk om een 3D tuinontwerp van je tuin te krijgen zodat je écht kunt zien hoe je droomtuin eruit komt te zien. Zou je dit graag willen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.