Tuinen & bloemen tuinontwerpbureau

Onze projecten

Hier vind je al ons eerdere werk voor vorige opdrachtgevers en particulieren. Wij hebben met veel zorg en aandacht aan deze projecten gewerkt.

Foto’s voorgaande projecten

Van idee naar droomtuin

Klant visie

”Kort maar krachtig een tuin waar we lekker door heen kunnen lopen, een overkapping waar we lekker beschut kunnen zitten en als het mogelijk is met een kleine bergruimte. Verder veel bloemen en groen, laat ons verassen!”

Resultaat

Hiervoor is een ontwerp gemaakt met een redelijk groot terras, een tweede overdekt terras met de berging. Er is gekozen voor verhoogde plantvakken van cortenstaal die als soort van puzzelstukken in een half verharding liggen. Hierdoor komen de speelse paadjes tevoorschijn die de tuin overal toegankelijk maken en met elkaar verbinden.

tuinontwerpbureau scherpenzeel project tuinontwerp tuinschets

Eindresultaat

3D Tuinontwerp

Van idee naar droomtuin

Klant visie

”Wij willen graag een speelse tuin waar we in kunnen leven met opgroeiende kinderen die een eigen plek hebben. Een plek om vrienden te kunnen uitnodigen om lekker te chillen, een ruimte waar we kunnen hobbyen. Een tuin waar bloeiende planten staan voor de vlinders en bijen daar ben ik echt gek op. En als het kan willen we een stuk gazon behouden om eventueel lekker in de zon te liggen.”

Resultaat

Hiervoor is dit tuinontwerp uit voorgekomen: ruime overkapping om lekker te leven, met daarnaast een grote hobbyruimte. Voor de overkapping een klein zitje waar je in de lange avonden nog heerlijk kunt chillen bij een vuurtje. Een speels pad naar achter met weerszijde bloeiende planten border. En nog ruimte over voor het gewenste gazon.

tuinontwerpbureau scherpenzeel omgeving gelderland

Eindresultaat

Over Tuinen & Bloemen tuinontwerpbureau

Graag stel ik mezelf voor, ik ben Henrie Theunissen en ik zit al ruim 35 jaar in het groene vak. Na eerst een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij andere groen bedrijven ben ik in 1995 een eigen hoveniers bedrijf gestart. Zoals bij veel mensen het geval is vraag je je af; is dit wat ik wil blijven doen de rest van mijn leven? Of ga ik iets doen wat ik écht leuk vind? Vanaf 2021 heb ik de verandering gemaakt en ben ik overgegaan naar het voortraject: ontwerpen van mooie tuinen en buiten ruimtes en heb ik mijn eigen tuinontwerpbureau in Scherpenzeel opgezet.

henrie theunissen tuinen en bloemen tuinontwerpbureau scherpenzeel